Att fortsätta spela piano

      Kommentarer inaktiverade för Att fortsätta spela piano

Jag spelar inte något instrument just nu, men när jag gick i skolan ville min mamma att jag skulle spela piano så det gjorde jag. Jag kom ihåg att jag tog bussen hem till en tant som hade sin pianoskola hemma i sin lägenhet. Idag önskar jag faktiskt att jag hade fortsatt spela piano. Jag kom att tänka på detta när jag såg sajten https://www.notlagret.se. Dessa böckerna hade den gamla pianofröken hemma. Egentligen vet jag inte om hon var en tant eller inte hon kanske var lika gammal som jag är nu och jag är definitivt ingen tant, eller är jag kanske också det, vad definierar egentligen en tant? Jag för att återgå till de härliga böckerna från Notlagret. Ja det finns många olika notböcker till en mängd olika instrument såsom piano, gitarr och blåsinstrument. Jag kanske skall ta och beställa hem notböcker och faktiskt ta tag i att börja spela piano igen. Nuförtiden finns det keyboards att köpa så man slipper ha ett stort piano ståendes. Jag kanske till och med skall lära mig att spela gitarr, vem vet.

Notböcker för alla tillfällen

Notlagret har en mängd olika notböcker för många olika instrument. Man kan ju välja och vraka mellan noter till all sorts musik. Eller vad sägs om Mer örongodis, pianobus 1, gitarrbus 1, ja många finns det att välja mellan. Jag tror att min pianofröken hade just pianobus 1, 2 och 3 faktiskt. Jag kom ihåg att jag spelade min hatt den har tre kanter,  tror att det är en tysk visa från början Mein Hut heter den då. Jag läste på lite och det är en tysk folkvisa och att Gullan Bornemark har översatt den. Men många notböcker finns det för alla olika tillfällen.