Professionell plattång för hemmabruk

Visste du att det går att köpa en professionell plattång för hemmabruk? Det är inte alla som tänker på att det faktiskt ibland går att få tag på likadana verktyg som frisörerna använder i jobbet. Väldigt bra att skaffa om man själv håller på mycket med sitt hår och plattar, fönar och lockar det kanske varje dag. Om du ska lyckas behålla din hårkvalitet så är det mycket viktigt att ha professionella produkter så att inte håret slits ut eller i värsta bränns av. Jag själv har alltid varit noga med vad jag använder för produkter till håret men jag har vänner som har råkat ut för många inte så roliga saker när det gäller håret.

Använder plattång hemma

Själv använder jag som sagt en professionell plattång för hemmabruk eftersom jag plattar eller lockar håret varenda morgon. Jag har risigt långt hår med självfall och det ser fruktansvärt ut om jag inte plattar det varje dag. Självfall tänker ni, lyckos henne, men det kan jag tala om att om ni hade sett mitt hår på morgonen så hade ni varit så nöjda med ert eget kanske raka hår. Mitt självfall är enbart fult, alldeles som en risbuske.

Köp professionell plattång

Jag kan bara rekommendera er att köpa en riktigt bra professionell plattång då det är det enda som fungerar, tillsammans med skyddsspray på håret. Jag talar av egen erfarenhet då jag varit tvungen att hålla på med mitt hår sedan jag var i tonåren. Tänk att jag önskade mig en plattång redan när jag var 13 år och skolkamraterna retade mig för min hemska risbuske till hår. Jag älskade vintern då jag kunde gömma håret i en stor mössa som jag hade på mig överallt och hela tiden. Fröken försökte i början att få mig att ta av mig mössan på lektionerna men jag vägrade och till slut gav hon upp. Men sedan många år tillbaka är det slut på eländet, då köpte jag min första professionella plattång.