Hos MC Team1 finns det som du kanske inte hört talas om förut

MC Team1 i Borås är en komplett mc-verkstad där du kan få hjälp med det allra mesta. Med lång erfarenhet i branschen och otrolig kunskap om allt vad som gäller MC kan du lämna in din hoj i trygga händer om det skulle behövas service eller något annat. Det som du däremot inte kanske vet så mycket om är en Power Commander som är ett fantastiskt verktyg som finns i verkstaden hos MC Team1. Det är en mycket omtalad produkt från DYnojet som gör det möjligt att modifiera insprutade hojar. Man kan på så vis förbättra gasvarven och köregenskapen.

Men hur funkar en Power Commander egentligen?

Jo, det är en enhet som kopplas in mellan din motorcykels injektioner och ecu/motorstyrenhet. Därefter har själva Power Commandern möjlighet att ge din insprutning den mängd bränsle som ni själva valt. Detta för att medföra positiva effekter över hela varvtalsregistret. Det är ett måste till dig som exempelvis gör byten av avgassystem och K&N luftfilter eller som trimmat cykeln på annat vis. Det finns en oändlig massa mer att veta om en Power Commander och det kan du läsa mer om via McTeam1s hemsida. Där kan du även ta kontakt med verkstaden för att boka en tid och få hjälp med just din mc.

Så har du en MC som du är mån om, vilket de allra flesta är, så se till att ta kontakt med McTeam1 för att ge din hoj en riktig genomkörare. Dels så kan du få hjälp med service och liknande som behövs, kan vara bra att göra innan man ställer in den för säsongen men framför allt innan man tar ut den igen inför kommande säsong. Tveka inte på att besöka mcteam1.se och läs mer 🙂