Jag och Hedda, vi pärlar och pärlar!

När jag hängde med min kollegas dotter förra veckan så introducerade hon mig till att pärla igen. Det gjorde jag nog senast när jag var kanske 8 år gammal och det var en riktig nostalgitripp. Hon visade mig även en hemsida som heter pärlgrossisten.se, och jag har ju självklart lagt en beställning där efter vår eftermiddag tillsammans. Kedjor för halsband, pärlor, allt som du kan tänkas behöva – finns på denna hemsida och det är så himla inspirerande att gå in och kika för att beställa hem något att pärla.

Just kedjor för halsband är något jag nyss fastnade för eftersom det verkligen kan ge så olika uttryck i hur smycket till slut blir. Även fast det är pärlorna som gör det sista jobbet så är det ändå kedjan i grunden som gör basen och liksom grunden till ditt smycke. En vacker kedja för berlocker, hängen eller andra dekorationer är med andra ord alltid uppskattat. Det är också helt fantastiskt att kunna köpa kedjor som förlängare om man vill öka längden på ett halsband, men även givetvis om man vill ha en speciell färg eller liknande som passar just den du pärlar till.

Att pärla är mitt nya intresse

Ja, som ni kanske förstår är jag helt hooked och jag längtar redan tills nästa gång jag och Hedda ska pärla ihop. Självklart så har jag ju smygstartat lite och sitter numera varje kväll och gör ett nytt armband eller halsband med olika kedjor och pärlor. Kanske att jag får börja sälja mina smycken, för annars kommer jag nog sitta i min lägenhet här fylld med smycken. Jag kan liksom inte ha hur många som helst på mig. Men tips från mig – börja pärla och jag lovar dig att din höst kommer bli riktigt inspirerande och mysig!