Är det dags att börja löpa?

Ja men även fast det dumpade snö som tusan igår så hann man ändå bli lite taggad på att börja löpa när det var lite vår i luften helgen innan. Därför passar det utmärkt att jag idag ska prata mer om träningsjackor för dam här idag. Ni vet att jag är galen i träningskläder över lag och dessa handlar jag ju oftast via Ruza.se. Men när det kommer till just träningsjackor så har jag en liten extra förkärlek. Det är så himla kul att köpa en jacka som man kan känna sig snabb och snygg i samtidigt som funktionen är otroligt viktig.

Så vad ska man tänka på?

Jo men dels så beror det ju på vilket typ av väder eller klimat du tänker springa i. Ibland kan det vara otroligt varmt i luften men ändå blåsa rejält så att du behöver en jacka. Om inte annat så handlar det ofta i Sverige om att du behöver en jacka om både klarar regn och vind på ett bra sätt. Hos Ruza.se kan du se ett brett sortiment av lite allt möjligt som är anpassat efter att du faktiskt kan springa i olika typer av miljöer. Om du besöker deras hemsida och klickar dig vidare till träningsjackor för dam så är jag oavsett säker på att du kommer hitta något du gillar!

Min favorit kommer just nu från craft eftersom det är riktigt kyligt ute. Jag kör lager på lager med en varm dunväst under och ser till att jag helt enkelt hellre svettas än att frysa. Fryser jag så blir musklerna stela och jag är rädd att jag gör mig illa. Däremot är det desto viktigare att se till att inte svettas och sen börja frysa! In och kika så hoppas vi att våren snart är här!