Kick-off med jobbet!

      Kommentarer inaktiverade för Kick-off med jobbet!

Nu ska ni få höra på något roligt! Nu på fredag ska jag på kick-off med mitt jobb. Min kollega Elin är eventansvarig på företaget jag jobbar på och hon har ordnat en kick-off med matlagning som tema. Det ska bli så roligt, jag har länge velat bli lite vassare i köket. Jag tycker ju det är väldigt kul att laga mat, när man får känna sig kreativ och samtidigt laga något som blir så galet gott. Och att få laga mat tillsammans med mina kollegor ska bli intressant, jag vet ju att vi samarbetar bra och kan varandras styrkor men det skiljer ju sig såklart när det kommer till att stå i köket ihop.

Plocka fram varandras styrkor i köket

Inför eventet och vår kick-off med matlagning har Elin skickat ut ett informationsblad där det står att vi ska bli uppdelade i lag inför kick-offen och det taggar till mig ordentligt. Jag är ju en tävlingsinriktad person, så det blir ju lite som att man tävlar mot det andra laget. Inte bara i kanske hur god maten blir utan även i hur bra samarbete man har sinsemellan utan även stämningen i laget och hur bra man kan framhäva varandra styrkor.

Utöka sina kunskaper

I informationsbladet står det även att vi ska få laga en avsmakningsmeny på stället vi ska ha vår kick-off med matlagning vilket känns så spännande. Då kommer vi ju garanterat få testa flera olika tekniker, säkert även både söta och salta rätter. Jag själv är starkare på att laga salta rätter mer än söta, så att få lite inspiration och kanske tips och tricks hur man lyckas bättre med det hade varit givande för mig. Jag gillar ju definitivt att äta söta rätter även om jag inte är så duktig på att just laga eller baka dom.