Friluftsfabriken

      Kommentarer inaktiverade för Friluftsfabriken

Har du hört talas om friluftsfabriken.se någon gång? Det är en webshop för allt inom friluftsliv, från kläder till utrustning.

Jag köper nästan all min utrustning och alla mina friluftskläder från dem. De har ett jättestort sortiment och bra priser. Du hittar dem här: https://www.friluftsfabriken.se/

Tält och sovsäckar

Jag och min sambo är mycket ute och vandrar och övernattar ute i naturen. Vi har köpt både tält och sovsäckar från Friluftsfabriken. Våra uppblåsbara liggunderlag kommer inte från dem men det beror på att vi köpte dem före jag hittade Friluftsfabriken.

Stekhällar, stormkök och annat för mat

Annat som man kan hitta i webshoppen är stekhällar, stormkök och annat du kan behöva för matlagning när du är ute i naturen. Det mesta du behöver hittar du här. Vattendunkar, stormkök med sprit eller gasol, olika pannor och grytor, bestick och tallrikar, allt hittar du hos Friluftsfabriken.

Friluftskläder

När det gäller friluftskläder hittar du det mesta hos Friluftsfabriken. Vandringsbyxor, jackor, fleecetröjor, strumpor, underställ och accessoarer finns i massor av modeller. Du hittar även skor och kängor för friluftslivet.

Fiske och Sport

Friluftsfabriken har också massor av saker för dig som är intresserad av fiske. Spön, rullar och drag från kända tillverkare och annan bra utrustning som du kan behöva när du fiskar. Sportsortimentet är ännu inte så stort, men det kommer fler och fler varor efter hand. Till exempel kan du nu köpa din SUP-bräda härifrån.

Slutligen

Till sist så vill jag verkligen rekommendera friluftsfabriken.se till dig som är intresserad av friluftsliv, camping, uteliv, sport och fiske. Själv kan jag sitta i timmar och jämföra utrustning och kläder och drömma om vad jag ska köpa härnäst.